Inte förberedda alls

Alltså,  dagens examineringsredovisning… Jag  var så totalt jäkla oförberedd men det gick så himla bra!
Jag visste knappt vad jag skulle säga men när jag väl började prata så gick det helt okej, sen när det var diskussionsdags så hamnade fokus på uppkomsten av Autism (och andra AST-diagnoser) och det är ju verkligen mitt ämne – så äntligen fick jag visa att jag faktiskt kunde ngt! Hela den här jäkla kursen har jag varit sämst, sämst och sämst…så det var ju kul att jag äntligen fick visa att jag ändå kan ngt – haha!

Hur som helst, den muntliga delen av examinationen gick bra så nu väntar jag bara på att få reda på om jag fick godkänt på den skriftliga delen – jag hoppas jag slipper komplettering eller om det blir komplettering så hoppas jag att det bara är några småsaker som måste justeras….just nu känns det mest sjukt att jag lagt nivån så jäkla lågt…men samtidigt så hinner jag verkligen inte med någonting just nu….så ja, allt som är klart känns skönt!

Nu ska jag på handledning….lika oförberedd inför den….f-n, jag hatar verkligen det här!
Jag är verkligen ingen oförberedd person egentligen, jag burkar aldrig lämna ngt åt slumpen och nu känns hela våren som en enda lång slumppåverkan (är det ens ett ord???)…. Blää!

Slut på klag! 

 Dagens upptäckt: Kolsyrad VitaminWell!         Dagens middagssällskap: Calle Schulman!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>