Om 90 minuter…

…får jag kasta mig i soffan med en stor glasskål!
Nu är barnen nattade(!) och jag har som vanligt satt mig för att plugga, nu när våren (typ) är här så har N sin mest hektiska period på jobbet så för varje dag som går nu kommer det antagligen bli senare och senare kvällar – här hemma var det väldigt lugnt idag så jag ringde och sa att han inte behövde stressa!
Själv har jag precis landat vid köksbordet och ska, som rubriker antyder, plugga i 90 minuter och sen ska jag se Sveriges Mästerkock, äta glass och tycka lite synd om mig själv som är förkyld – haha!
I vanliga fall brukar jag försöka plugga fram till 21.00 och så ser vi ngt program på Play eller Netflix mellan 21-22 men idag är jag så trött att det får räcka med plugg fram till 20.00!

Idag har jag helt fokuserat på den distanskurs jag ska läsa nu under resten av våren – har jag nämnt den? Det är iaf Personlighetspsykologi på avancerad nivå, dels behöver jag fler avancerade poäng och dels så är personlighetspsykologi himla intressant…dock är det helt värdelöst att läsa på distans men men…första uppgiften är en gruppdiskussion där jag ska argumentera för att ”miljön” påverkar en individs personlighet, min motståndare ska ha utgångspunkten att det helt beror på ”arv”… minst 60 minuter förväntas vi diskutera och betyget kommer sedan stå för 25% av slutbetyget så det gäller att vara förberedd!

Nej, nu ska jag sätta fart – trevlig onsdag på Er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>