En förvirrad dag…

Idag vet jag verkligen inte vad som hände, jag vakande och sedan har dagen gått som i dvala…igår kväll fick jag helt plötsligt ont i magen, jätteont….vilket är konstigt för jag har skött maten osv men ngt som jag inte tål måste jag väl ändå fått i mig? Hur som helst så var sömnen inatt minst sagt kass och även om magontet var över idag så kände det ändå som jag blivit överkörd av en buss…

När påskklädda barn var lämnade på dagis och ett icke-påskklätt barn lämnat på skolan så satte jag mig tillrätta i soffan för att plugga…och sen vet jag inte vad som hände? Jag har typ sovit och pluggat om vartannat hela dagen idag…jag minns typ inget av det jag läst men jag ser ju på mina anteckningar att jag pluggat men när jag läser dem känns det som att ngn annan skrivit dem…. Nästan lite scary!

Iaf så piggnade jag till och gick ut på en promenad med hunden…. A fick skjuts hem av en av sina lärare som passande nog åkte hem precis när han traskade från fritids och tjejerna hämtade jag hem, dessutom hann jag in en snabb sväng på ICA och hämtade ett paket som innehåll en ångkokare – tänkte börja ångkoka grönsaker och fisk istället för att behålla både mer smak och mer vitaminer!

Nu har barnen precis lagt sig, N har kommit hem och det är PÅSKLEDIGT ett par dagar för hela familjen!
Så skönt och så välbehövligt!

Trevlig Skärtorsdag på Er!

  Köpte även PapegojTulpaner på ICA, mina favoritblommor!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>