Att koppla ner…

Igår pratade jag med en kompis som hade, sedan nyår, ett löfte till sig själv att inte använda mobilen (mer än för att ringa eller smsa) när barnen var hemma och att heller inte använda mobilen eller IPaden i sovrummet….enligt henne var det helt fantastiskt och hon hade dessutom förbättrat sin sömn otroligt mkt och barnen hade till och med påpekat vilken skillnad det var….

Själv håller jag nästan på med mobilen hela tiden…även när jag egentligen inte vill kolla ngt speciellt så gör jag det…så därför har jag bestämt mig för att prova…jag ska ge det en vecka så från och med idag (det här inlägget är tidsinställt) så kommer jag inte använda laptopen, mobilen eller IPaden medan barnen är hemma och vakna…jag kommer inte kolla IG, läsa bloggar eller slösurfa utan försöka vara mer närvarande och jag kommer inte somna med IPaden i ansiktet längre…en vecka borde man ju klara eller hur?

En utvärdering kommer i slutet av veckan (eller när jag nu ger upp- haha!)!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>