Glad Påsk!

Här hemma har Påskafton gått i lugnets tecken – vi tänkte åka in till den årliga Påskparaden men när varken L eller LillaA var sugna på det (A var absolut inte sugen kan man säga, haha!) så stod vi snabbt över hela spektaklet, så skönt att bara hänga här hemma och greja var och en med sitt!

Barnen har målat påskbrev som tjejerna sedan delat ut i området, vi har varit och lämnar små påskpresenter till dagiskompisar (i år körde vi på icke-godispresenter så det blev såpbubblor och lite fina suddgummin i påskpåsarna) och så vid 15.00 kom Påskharen, barnen fick tre ägg var – ett med godis i och några småpressysar i den andra äggen!

På eftermiddagen har jag och barnen städat deras rum och verkligen dammtorkat överallt och rensat och sorterat – tjejerna var väl sådär intresserade men hjälpte iaf till att sortera ut en hel kartong full med barnböcker som vi ska ge till dagis och A städade sitt rum i princip själv! 

 Nej, nu ska jag kika igenom Spicy-Hot-menyn (vi åt påskmat till lunch och resten får vi väl värma på till lunch imorgon!) och bestämma mig för vad jag vill ha, sen ska jag slänga mig i soffan – scrolla igenom IG och kanske se en film med min andra hälft!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>