Att bara ha ett (stort) barn

Nu är A hemma igen, han kom in, sa ”hej” och gav mig en kram, tog en vända med hunden och sen har han varit ute och lekt med några kompisar som jag inte har en aning om vilka de är…själv hade jag tänkt mig en mysig mamma-och-A-eftermiddag, haha!

Men snart ska han få bege sig till den lokala pizzerian för att hämta kvällens middag, pizza slår tydligen fortfarande kompislek…men i övrigt så ser jag hur jag och N mer och mer fasas ut ur hans lilla tillvaro (och då är A forfarande väldigt familjekär så jag undrar hur andra har det?)…han vill fortfarande ha hjälp med många saker men jag tror det är mer av lathet än att han egentligen vill ha hjälp – det enda jag är stenhård på är läxläsning, den vill jag ha koll på fortfarande!
Annars är det mycket ”meeeen maaaammaaa-” och ”meeeeen sluuuuta”-suckar nu för tiden…och jag har börjat anses som en ”pinsam mamma”….ofta påpekar han även att jag är ”såååå gammal” vilket inte direkt är gynnande för åldersnojan (haha!) samtidigt så är det även ”såååå pinsamt” att jag är så mkt yngre än hans klasskompisars föräldrar som många av dem är en bra bit över 40… Oavsett hur man är/gör så blir det inte riktigt rätt in the world of pree-teens!

Tjejerna sover över hos Farmor och Farfar och jag saknar redan deras skratt och lek här hemma, det är så himla tyst utan dem!

Nej, nu ska jag väl försöka städa iordning på köksbordet vilket förvandlats till ett pluggkaos under dagen – dock har jag fått väldigt mkt gjort så BRA DAG! 

 Någon frågade vart skåpet bakom köksbordet var köpt och det är från BoConcept (N hade det i sin lägenhet när vi träffades)!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>