Vardag igen

Så var det vardag igen….eller barnen kör lite lov-mood fortfarande men för mig och N är vardagen igång igen!
Imorgon ska A till fritids igen och tjejerna är lediga tills på torsdag när det är dags för dagis för dem igen.

Påsken har varit enkel och skön med allt som hör till – påskgodis, påskkärringar, påskmat och kompislek…själv har jag ägnat delar av helgen till att rensa, rensa, rensa…känns som man kan rensa hur mkt som helst och ändå ha alldeles för mkt saker och N har rensat han med fast ute i trädgården. Övriga delar har för våra minsta mest handlat om att cykla – med nya cyklar så blir det många cykelturer och LillaA har lärt sig cykla utan stödhjul! Många tycker ju springcyklar är toppenbra men det har vi aldrig provat, trots det har allihop snabbt lärt sig att cykla utan stödhjul vilket min rygg är tacksam för – att springa och hålla i handtaget är inte det skönaste, haha!

Idag är A alltså hos Mormor och Morfar och han kommer väl hem vid fyratiden så innan dess ska jag dels planera alla kommande inlämningsuppgifter (det spelar ingen roll hur mkt jag pluggar så känns det ändå alltid som jag ligger efter) och så ska jag försöka beta av några uppgifter som jag redan nu vet ska vara klara till veckan!

Trevlig tisdag på Er! 

 Några lökar (som min granne planterade ifjol) kikar upp – snart är våren här på riktigt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>