En bra start

Idag hade jag den bästa starten på morgonen – efter att jag lämnat A på fritids (superpeppad inför utflykten) så åkte jag mot gymmet! i höstas köpte jag kort på det nybyggda Friskis som ligger ganska nära där vi bor, tanken var då att kunna jogga till och från gymmet men det har hänt cirka noll gånger….men nu är jag iallafall tillbaka på gymmet, allt blir bättre när man tränar…humöret, orken, kosten och allt annat också!
Dessutom så älskar jag egentligen att träna men det är så lätt att bortprioritera det när man har mkt annat att göra samtidigt som det är i stressiga tider som träningen behövs extra mkt! 

 Idag körde jag 5km på löpbandet (8,5km/h i hastighet) och sen mest styrke- och rörlighetsövningar med några kettlebells och en skivstång och för första gången hade jag en podd i öronen istället för musik – faktiskt riktigt bra, det gjorde liksom att jag glömde bort att jag sprang, haha!

Nu är jag nyduschad och har precis druckit en shake från Femimal – otroligt god, speciellt om man blandar den med kokosmjölk! 

 Nu är det extremt pluggande som gäller fram till 15.00 när A ska hämtas och sen trillar väl tjejerna in här vid 16-tiden, LillaA har sovit borta i två nätter så nu saknar jag henne jättemkt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>