En tråk-dag

Usch, idag har varit en riktigt tråkig dag! Jag vet inte varför men jag har haft en skolrelaterad klump i magen hela dagen…. Vi får aldrig tillbaka den där himla uppgiften jag väntar så på (så himla skönt när man kan stryka ngt från listan liksom) och jag känner mig osäker på min uppsats- trots att jag fick G på mitt PM så känner jag mig osäker på hela upplägget (dock verkade examinatorn väldigt nöjd med val av ämne och vinkel så hon kanske begriper bättre än mig vad jag menar att göra- haha!) och trots att jag fick jättemkt gjort idag så känns det som jag ligger efter…

Bläää, nu ska jag slå på en podd, försöka rensa huvudet på negativa tankar och sova gott för imorgon har jag en heldag i skolan som även innefattar en kursstart och en föreläsning med en rolig (och duktig) föreläsare…men ska jag vara helt ärlig så ser jag nog ändå mest fram emot lunchen med H!

Godnatt

 Den här bilden visade Katarina Gospic på sin föreläsning…just nu känner jag mig som den där krypande gubben…jag bara kryper sakta, sakta fram men det händer aldrig något – jag har noll tålamod och vill ha snabba resultat och nya utmaningar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>