Mycket av allt

Idag värker regnet verkligen ner men det innebär ju tyvärr inte att man kan stanna inne för det – idag skulle LillaA på ett läkarbesök så efter att jag lämnat av A på skolan och L på dagis (där hon hade 6årsträff idag, tydligen väldigt spännande) så har vi betat av både läkarbesök, fix med intyg inför resan i sommar, allergimedicin till tjejerna (jag misstänker att de röda ögonen och alla nysningar är allergi) och nu har jag precis lämnat av LillaA på dagis och ska slänga ihop en snabblunch åt mig – sen kommer A snart hem (eller vid 13.30 men jag misstänker att han kommer ringa och be mig hämta honom pga regnet, haha!) och så ska han och jag försöka göra några av veckans läxor innan han ska på sin matlagningskurs. Sedan ska tjejerna hämtas och efter det tänkte jag be L fixa middag åt dem så jag hinner plugga lite!

Puh, ibland innehåller en och samma dag lite väl många moment….

Vi hörs lite senare!
(jag får det inte att funka med bilder här på bloggen men jag ska kika på det ikväll tänkte jag…)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>