En hel dag på en stol

Idag har jag spenderat hela dagen vid vårt köksbord, med några få undantag som att fixa lunch och stoppa ner en kapsel i kaffemaskinen….jag har iallafall fått otroligt mkt gjort (och dessutom insåg jag i tid att jag höll på att läsa in mig på helt fel artiklar inför måndagens seminarium…tur att jag såg det i tid, att läsa ”för mycket” är aldrig bra, haha!) vilket var behövligt för imorgon ska jag hämta upp A direkt när han slutar vid 13.10, tjejerna direkt därefter och så har vi bestämt möte med Morfar på McD och efter en snabblunch ska vi leka resten av eftermiddagen i badhuset!

Barnen är otroligt peppade och jag har tänkt mig att sommaren 2016 är den sommar som alla barnen ska lära sig simma ordentligt! Dels hänger jag ensam i stugan med barnen en hel del och iom att tomten slutar med en strand och en stor sjö så känns det tryggare om de kan simma allihop och dessutom har båda tjejerna och A kompisar med pool (och även As pappa) vilket också gör att det känns tryggast om de kan simma så ja, vi ska satsa på det nu och så får vi se om det behövs ytterligare en sväng med simskola i höst eller inte!

A kom ganska nyss hem men har redan satt sig och börjat beta av veckans läxa, så himla skönt när han tar tag i läxläsningen själv – kanske allt tjat om att det faktiskt är hans ansvar att läxorna blir gjorda och att det inte är jag som ska behöva påminna om det hela tiden haft en inverkan ändå?

Hur som helst, jag ska påbörja kvällens middag och sen ska vi invänta tjejerna som kommer hem med  Farmor vid 17.00 – därefter jag köra det vanliga kvällsracet och när barnen har lagt sig tänkte jag ta ytterligare någon timme i skolböckerna och avsluta dagen med några avsnitt av Modern Family (verkligen ett serietips om man vill ha ngt lättsamt, humoristiskt och som inte kräver ngn tankeverksamhet alls!)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>