I en rasande fart

Herregud, vad tiden går fortimorgon är det fredag igen! 
Och på måndag är det dags för mig att ha en diskussion som hur Personligheten är kopplad till Arv eller Miljö – min roll är att till 100% försvara miljöaspekten, vilket är i princip omöjligt för hela idén att inget av personligheten beror på gener är helt idiotisk…men den ståndpunkten ska jag iallafall ha och den är antagligen lättare än att behöva prata om gener och biologi så jag är väl ändå nöjd!

Igår fick vi tillbaka examinationsuppgiften i Barn & Miljö-kursen så nu kan jag äntligen släppa den och move on…så himla skönt när man kan bocka av en sak och gå vidare….

Nej, idag ska jag hämta A vid 15.30 och tjejerna kommer hem från kören vid 17.00 och innan dess har jag massor med saker jag måste hinna med så det är lika bra att sätta fart här!

Trevlig torsdag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>