Livspussel eller inte?

Förut kändes ordet ”livspussel” som ett himla creddigt och trendigt ord medan många nu ”hatar” uttrycket….
Men ärligt? Vardagen är fasen som ett 1000-bitarspussel (oftast fattas det även ngn bit, haha!)…det är ju ett evigt pusslande för att få ihop vardagen med alla tider, läxor, aktiviteter och viljor – det kan ju inte bara vara vår vardag som är så?

Jag vet iallafall att mina närmsta vänner har det likadant men sen umgås jag nog mest med personer som har liknande situation som jag har – dvs en man som jobbar mkt och små barn…. Nu är ju iofs inte A så himla liten längre och han är ju i princip självgående när det gäller vissa saker men desto mer krävs det ju med tex läxor ju äldre de blir!

Idag blir det iaf halvdag på dagis för tjejerna och A plockar jag upp direkt när han slutar vid 13.00 för idag ska vi till badhuset – i bilen imorse försökte jag förklara för dem att vi skulle öva och simma minst 30minuter innan man fick leka…Pust och stön från alla håll men efter hot om att enbart få bada i barnpoolen på semestern så var alla med på att simträning var en bra idé (hot fungerar alltid mkt bättre än mutor hemma hos oss, haha!)…så ja, halvdag för barnen innebär halvdag för mig så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta fart här hemma!

Trevlig fredag på Er!

(alltså, jag kan inte lägga till bilder pga att ngn gräns ”är överskriden”???)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>